dinsdag 19 maart 2013

Schade inhalen.....

Lieve volgers,
de afgelopen dagen is het me niet gelukt om alles hier bij te werken....
Vandaar deze inhaalslag....
In de afgelopen dagen ben ik flink verwent met leuke post van dream-make-share. Ook ben ik nog lekker creatief bezig geweest, hieronder een update!

Voor mijn lieve zoontje heb ik konijntje pluis gehaakt, dit is een gratis patroon van stip & haak en erg leuk om te maken!!!
Het is een grote konijntje pluis geworden aangezien ik hem heb gehaakt met catania grande ;-)


Bij de blog van dream-make-share heb ik een give away gewonnen, namelijk een super mooie poster uit de flow! Hier ga ik binnenkort een mooie lijst voor zoeken en een mooi plekje in mijn hobbyhoekje!



Vervolgens vielen er afgelopen zaterdag 2 enveloppen bij mij op de deurmat....
Beidde van het project van dream-make-share, namelijk we love post.
De eerste envelop mocht ik ontvangen van Claudia van de blog claudiascreaties.blogspot.com. Hierin zaten allemaal leuke labels en plaatjes!!! Dank je wel Claudia, ik ben er erg blij mee!!!


De 2e envelop was van Anouk van applicatie-en-zo.blogspot.com. Ook deze envelop was gevult met super leuke spulletjes. Voor mn zoontje een stoere applicatie van superman! En voor mij een mooie tashanger, een bijbehorende applicatie ook van vilt, een super leuke gehaakte bloemenslinger en een pinguin van strijkkralen!!!
Anouk super bedankt voor deze super leuke envelop, ennuh.... als ik nog eens een applicatie nodig heb weet ik je te vinden ;-)
 
Tot slot vertelde ik in mijn blogje over de kringloopwinkel dat ik gehaakte kleedjes had gekocht.... Tja wat was daar nou de bedoeling mee....
Nou onlangs is van haak-in.blogspot.com een online magazine uitgekomen. Hierin zat ook een uitleg over leuke paashangers maken met boetseerklei. Het motiefje dat in deze hangers zat kan je maken door een fijn gehaakt kleedje erin te rollen met de deegroller.....
Nou en dat vond ik een super leuk idee, nu had ik geen vorm van een ei, maar wel van een bloem en een hart, dus ik ben daarnet even ouderwets aan het kleien geweest, zie hier het resultaat!!!


Tot zover mijn update weer, ik hoop dat jullie dit weer met veel plezier hebben gelezen en dat ik jullie natuurlijk ook heb geinspireerd.....
 

6 opmerkingen:

  1. Hallo Maaike, fijn dat je het pakketje leuk vindt! Ik ben niet van applicatie enzo, het kaartje had ik erbij gedaan zodat je op haar site kunt kijken hoe je deze kunt strijken..... Ik heb sinds afgelopen week ook een blog: kitschenblitsch.blogspot. Als je het leuk vindt mag je me volgen ( heb er al 1 ) meer zijn welkom!
    Veel plezier met alles! Groeten Anouk

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ow... Oeps, dacht dat dat jou site was....
      Ik ga eens op je blog rondneuzen!

      Verwijderen
    2. Geen probleem, ze heeft iig heeeeele leuke applicaties! Groeten

      Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Beste maaike,
    Vandaag heb ik je post ontvangen. Ik kwam net terug van de tandarts waar ik een wortelkanaalbehandeling had gehad dus ik kon wel even een oppepper gebruiken. Heel leuk die gehaakte vlinder en hart. Ik vind het heel sneu voor je maar die schattige paarhangers hebben de reis niet heel overleeft. Echt heel zonde want het zag er zo leuk uit! Bedankt voor je leuke post en de moeite die je gedaan heb!
    Groetjes monique Moon's droom

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hey,
      Wat jammer zeg.... Het was echt een gok om ze te versturen....
      Maar goed gelukkig is de rest wel goed aangekomen.
      Liefs, maaike

      Verwijderen